Schrijnwerk

Aanbouw voor uw woning

Uw woning verfraaien met een aanbouw? Meer leef- of bergingsruimte creëren, of een extra slaapkamer of kantoor voorzien? Bij KDS overleggen we samen met u over de ideale invulling van uw wensen en verwachtingen. Wij verzorgen uw project van A tot Z, zodat u met al uw vragen bij ons terechtkunt en er geen vertragingen optreden. Wij werken met eigen dak- en schrijnwerkers, wat u een vlot verloop van het project garandeert.

Carport

Kiest u voor een carport in plaats van een traditionele garage? Wij bezorgen u een voorstel op maat. Wenst u een geïntegreerde berging of fietsenstalling, ramen, een bepaalde stijl … ? Geen enkel probleem, we ontwerpen samen met u uw carport en nemen ook de bouw en plaatsing voor onze rekening. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Binnen- en buitenschrijnwerk

Dakvensters, trappen, deuren, ingemaakte kasten, parketvloeren of vlonderterrassen... U kunt bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk. Alles wordt op maat voor u berekend en geplaatst!

Poolhouse

Uw poolhouse is voor ons niet gewoon het technisch lokaal van uw zwembad. We maken er een gezellige plek van die perfect past bij uw zwembad en tuin. U kunt er gezellig aperitieven met vrienden, douchen na een duik in het zwembad of zelfs kokkerellen in de buitenkeuken.

Contacteer ons vrijblijvend om jouw project te bespreken

deuren

BINNENDEUREN

maatkasten

MELAMINE

trappen

TRAPPEN OP MAAT