Over KDS

Kenneth De Smet en ikzelf, An Warrens, richtte in 2011 KDS Bouw & renovatie op. We startten vanuit onze garage en met een bureau op zolder. Onze focus was toen na-isoleren van woningen maar breidde al snel uit met dak-, gevel- en schrijnwerken. Dit konden we natuurlijk niet alleen dus
investeerden we in kennis en vakmanschap. Vandaag zijn we een hecht team van 25 gepassioneerde medewerkers.

In oktober 2022 vierden we de opening van onze gloednieuwe kantoren en inspiratieruimte in Beveren. Een renovatieproject waarbij echt iedereen van ons team bij betrokken was. Zowel qua indeling en inrichting als praktische uitvoering. Zo tekende onze projectleider de eerste plannen, zorgde onze
schrijnwerkers voor de houten opbouw, … Elke medewerker heeft op één of andere manier zijn of haar steentje bijgedragen van ontwerp tot realisatie. En dat, dat is toch wel uniek.

Vandaag is onze nieuwe inspiratieruimte ons visitekaartje en een plek waar ons team én onze klanten zich thuis voelen. We zijn dan ook heel fier op dit verhaal.

Bij KDS zijn we altijd op zoek naar vakmannen met passie voor hun job. Naar mensen die met de glimlach komen werken, teamspelers die van aanpakken weten, mannen en vrouwen die willen bijleren en er elke dag voor gaan.
Wens je ons team te versterken?  Stuur een email naar ann@kds.be

logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images
logo images