KDS is jouw partner voor een renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht? Het is een heuse onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zwijndrecht

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Zwijndrecht. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zwijndrecht is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

KDS, da’s gerust renoveren in Zwijndrecht

Voor je renovatie in Zwijndrecht hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!