KDS is jouw partner voor een renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht, het is een flinke karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Zwijndrecht

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Zwijndrecht. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Zwijndrecht voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zwijndrecht

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Zwijndrecht. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!