KDS is jouw partner voor een renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Zwijndrecht voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Zwijndrecht

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Zwijndrecht. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken er al naar uit!