KDS is jouw partner voor een renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht, het is een intensieve onderneming. Je begint er niet zomaar aan. Zo moet je nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zwijndrecht

Een renovatie in Zwijndrecht kan bestaan uit veel verschillende zaken. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zwijndrecht is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Renoveer in Zwijndrecht met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Zwijndrecht van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Tot snel?