Een renovatie in Zogge? Met KDS!

Een renovatie in Zogge is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zogge is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zogge

Onder een renovatie in Zogge kan je veel verstaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renoveer in Zogge met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Zogge. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot binnenkort?