Een renovatie in Zogge? Met KDS!

Een renovatie in Zogge is een intensief project. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zogge

Een renovatie in Zogge kan een uitgebreid project zijn. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Zogge is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Renoveer in Zogge met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Zogge. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!