Een renovatie in Zogge? Met KDS!

Een renovatie in Zogge is een intensief project. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Zogge

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Zogge. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Zogge voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Gerust renoveren in Zogge met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Zogge. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!