Een renovatie in Zogge? Met KDS!

Een renovatie in Zogge is een heuse onderneming. Je begint er niet ondoordacht aan. Zo moet je nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Zogge

Een renovatie in Zogge kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Zogge voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

KDS, da’s gerust renoveren in Zogge

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Zogge. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!