KDS renoveert je woning in Zeveneken

Een renovatie in Zeveneken, het is een heuse karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Zeveneken

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Zeveneken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Zeveneken is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Gerust renoveren in Zeveneken met KDS

Voor je renovatie in Zeveneken hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Vul dan het contactformulier in. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons