KDS renoveert je woning in Zeveneken

Een renovatie in Zeveneken is een werk van lange adem. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zeveneken

Een renovatie in Zeveneken kan heel wat verschillende zaken omvatten. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Zeveneken met KDS

Je renovatie in Zeveneken staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zeveneken is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!