KDS renoveert je woning in Zeveneken

Een renovatie in Zeveneken is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Zeveneken is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zeveneken

Onder een renovatie in Zeveneken kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

KDS, da’s gerust renoveren in Zeveneken

Je renovatie in Zeveneken staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!