Je woondroom realiseren met een renovatie in Zele

Een renovatie in Zele is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Gerust renoveren in Zele met KDS

Voor je renovatie in Zele hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zele

Een renovatie in Zele kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Zele is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot binnenkort?