Je woondroom realiseren met een renovatie in Zele

Een renovatie in Zele is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zele is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Zele met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Zele. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zele

Een renovatie in Zele kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken er al naar uit!