Je woondroom realiseren met een renovatie in Zele

Een renovatie in Zele? Het is een flinke karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zele is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Zele met KDS

Je renovatie in Zele staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zele

Onder een renovatie in Zele kan je veel verstaan. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Tot binnenkort?