Je woondroom realiseren met een renovatie in Zele

Een renovatie in Zele is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zele

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Zele. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Zele voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

KDS, da’s gerust renoveren in Zele

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Zele. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk horen we snel van je!