Je woondroom realiseren met een renovatie in Zele

Een renovatie in Zele is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Zele is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zele

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Zele. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Zele

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Zele. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?