Een zorgeloze renovatie in Zaffelare

Een renovatie in Zaffelare is een flinke onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Zaffelare voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Zaffelare

Onder een renovatie in Zaffelare kan je veel verstaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renoveer in Zaffelare met een gerust hart

Je renovatie in Zaffelare staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!