Een zorgeloze renovatie in Zaffelare

Een renovatie in Zaffelare, het is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renoveer in Zaffelare met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Zaffelare. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Zaffelare is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zaffelare

Een renovatie in Zaffelare kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot snel?