Een zorgeloze renovatie in Zaffelare

Een renovatie in Zaffelare? Het is een heuse onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Zaffelare

Onder een renovatie in Zaffelare kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Zaffelare is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Zaffelare met KDS

Voor je renovatie in Zaffelare hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot snel?