Zorgeloos renoveren in Wilrijk met KDS

Een renovatie in Wilrijk is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Renoveer in Wilrijk met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Wilrijk . Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Wilrijk voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Contacteer ons snel.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Wilrijk

Een renovatie in Wilrijk kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!