Zorgeloos renoveren in Wilrijk met KDS

Een renovatie in Wilrijk is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Wilrijk

Onder een renovatie in Wilrijk kan je veel verstaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Wilrijk is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Gerust renoveren in Wilrijk met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Wilrijk . Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!