Zorgeloos renoveren in Wilrijk met KDS

Een renovatie in Wilrijk , het is een stevige karwei. Je begint er niet onbezonnen aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Wilrijk is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Wilrijk

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Wilrijk . KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renoveer in Wilrijk met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Wilrijk . We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot binnenkort?