Een vlotte renovatie in Willebroek met KDS

Een renovatie in Willebroek is een intensief project. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Willebroek is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Willebroek

Een renovatie in Willebroek kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Willebroek

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Willebroek. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Tot binnenkort?