Een vlotte renovatie in Willebroek met KDS

Een renovatie in Willebroek? Het is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Willebroek is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Willebroek

Een renovatie in Willebroek kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Willebroek

Je renovatie in Willebroek staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!