Kies KDS voor je renovatie in Wichelen

Een renovatie in Wichelen is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Wichelen

Een renovatie in Wichelen kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Wichelen met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Wichelen. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Wichelen voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!