Kies KDS voor je renovatie in Wichelen

Een renovatie in Wichelen is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Wichelen met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Wichelen. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Wichelen

Onder een renovatie in Wichelen kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Wichelen is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!