Kies KDS voor je renovatie in Wichelen

Een renovatie in Wichelen, het is een serieuze onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Wichelen

Een renovatie in Wichelen kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Wichelen is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gerust renoveren in Wichelen met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Wichelen. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot snel!