Kies KDS voor je renovatie in Wichelen

Een renovatie in Wichelen is een flinke onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Wichelen voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Wichelen

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Wichelen. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Wichelen

Onder een renovatie in Wichelen kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!