KDS is jouw partner voor een renovatie in Wetteren

Een renovatie in Wetteren is een werk van lange adem. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Wetteren

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Wetteren. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Wetteren is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Wetteren

Onder een renovatie in Wetteren kan je veel verstaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Tot binnenkort?