KDS is jouw partner voor een renovatie in Wetteren

Een renovatie in Wetteren is een flinke onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Wetteren

Je renovatie in Wetteren staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Wetteren is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Wetteren

Een renovatie in Wetteren kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?