KDS is jouw partner voor een renovatie in Wetteren

Een renovatie in Wetteren is een intensieve onderneming. Daar begin je niet onbezonnen aan. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Wetteren is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Wetteren

Een renovatie in Wetteren kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Wetteren

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Wetteren. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Tot binnenkort?