KDS is jouw partner voor een renovatie in Wetteren

Een renovatie in Wetteren is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Wetteren met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Wetteren. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Wetteren voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Wetteren

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Wetteren. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Tot binnenkort?