Een renovatie in Weert? Met KDS!

Een renovatie in Weert, het is een flinke onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Weert is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Weert

Een renovatie in Weert kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Weert

Voor je renovatie in Weert hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons