Een renovatie in Weert? Met KDS!

Een renovatie in Weert, het is een flinke karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Weert met een gerust hart

Voor je renovatie in Weert hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Weert is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Weert

Een renovatie in Weert kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!