KDS renoveert je woning in Wachtebeke

Een renovatie in Wachtebeke is een serieuze karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gerust renoveren in Wachtebeke met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Wachtebeke van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Wachtebeke

Een renovatie in Wachtebeke kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Wachtebeke is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!