KDS renoveert je woning in Wachtebeke

Een renovatie in Wachtebeke, het is een flinke onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renoveer in Wachtebeke met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Wachtebeke van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Wachtebeke

Een renovatie in Wachtebeke kan een uitgebreid project zijn. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Wachtebeke is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!