Je woondroom realiseren met een renovatie in Waasmunster

Een renovatie in Waasmunster is een werk van lange adem. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Waasmunster is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

aanbouw hout

Renoveer in Waasmunster met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Waasmunster. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Waasmunster

Een renovatie in Waasmunster kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot binnenkort!