Een zorgeloze renovatie in Vrasene

Een renovatie in Vrasene? Het is een intensieve karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Vrasene voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Vrasene

Onder een renovatie in Vrasene kan je veel verstaan. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

KDS, da’s gerust renoveren in Vrasene

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Vrasene. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot snel!