Een zorgeloze renovatie in Vrasene

Een renovatie in Vrasene, het is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Vrasene

Een renovatie in Vrasene kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Vrasene met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Vrasene. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Vrasene voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons