Kies KDS voor je renovatie in Tielrode

Een renovatie in Tielrode? Het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een ervaren bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Tielrode is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact op via mail of telefoon.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Tielrode

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Tielrode. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Gerust renoveren in Tielrode met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Tielrode. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!