Kies KDS voor je renovatie in Tielrode

Een renovatie in Tielrode, het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Tielrode voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Tielrode met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Tielrode. Je bent welkom in onze inspiratieruimte voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Tielrode

Een renovatie in Tielrode kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze inspiratieruimte gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?