KDS is jouw partner voor een renovatie in Temse

Een renovatie in Temse is een stevige karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Temse is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Temse

Onder een renovatie in Temse kan je veel verstaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Temse

Je renovatie in Temse staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!