KDS is jouw partner voor een renovatie in Temse

Een renovatie in Temse? Het is een serieuze onderneming. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renoveer in Temse met een gerust hart

Je renovatie in Temse staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Temse is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Temse

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Temse. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons