KDS is jouw partner voor een renovatie in Temse

Een renovatie in Temse, het is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renoveer in Temse met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Temse. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Temse voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Neem snel contact met ons op.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Temse

Een renovatie in Temse kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!