KDS is jouw partner voor een renovatie in Temse

Een renovatie in Temse, het is een flinke onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Temse

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Temse. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Temse is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Temse

Een renovatie in Temse kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!