Een renovatie in Stekene? Met KDS!

Een renovatie in Stekene, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Stekene is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Stekene

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Stekene. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renoveer in Stekene met een gerust hart

Je renovatie in Stekene staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Je bent welkom in onze inspiratieruimte voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!