Een renovatie in Stekene? Met KDS!

Een renovatie in Stekene is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een ervaren bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renoveer in Stekene met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Stekene. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Stekene

Een renovatie in Stekene kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Stekene is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken er al naar uit!