KDS renoveert je woning in Steendorp

Een renovatie in Steendorp? Het is een serieuze karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Steendorp

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Steendorp. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

aanbouw hout

Renoveer in Steendorp met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Steendorp van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Steendorp is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!