KDS renoveert je woning in Steendorp

Een renovatie in Steendorp is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Steendorp voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Steendorp

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Steendorp. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Gerust renoveren in Steendorp met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Steendorp. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot snel?