KDS renoveert je woning in Steendorp

Een renovatie in Steendorp? Het is een heuse onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Steendorp is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Steendorp

Een renovatie in Steendorp kan bestaan uit veel verschillende zaken. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Gerust renoveren in Steendorp met KDS

Voor je renovatie in Steendorp hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Tot binnenkort?