Een zorgeloze renovatie in Sint-Pauwels

Een renovatie in Sint-Pauwels, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een ervaren bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Sint-Pauwels

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Sint-Pauwels. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Pauwels is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Pauwels

Een renovatie in Sint-Pauwels kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!