Zorgeloos renoveren in Sint-Niklaas met KDS

Een renovatie in Sint-Niklaas is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Niklaas

Onder een renovatie in Sint-Niklaas kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Sint-Niklaas is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gerust renoveren in Sint-Niklaas met KDS

Voor je renovatie in Sint-Niklaas hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons