Zorgeloos renoveren in Sint-Niklaas met KDS

Een renovatie in Sint-Niklaas is een werk van lange adem. Je begint er niet onbezonnen aan. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Niklaas

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Sint-Niklaas. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

aanbouw hout

Gerust renoveren in Sint-Niklaas met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sint-Niklaas van het grootste belang voor KDS. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Sint-Niklaas is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!