Zorgeloos renoveren in Sint-Niklaas met KDS

Een renovatie in Sint-Niklaas, het is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Sint-Niklaas voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We hebben nu al zin in de uitdaging! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie

Renoveer in Sint-Niklaas met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sint-Niklaas van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze inspiratieruimte luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Niklaas

Een renovatie in Sint-Niklaas kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!