Een vlotte renovatie in Sint-Kruis-Winkel met KDS

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel is een serieuze karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

aanbouw hout

Renoveer in Sint-Kruis-Winkel met een gerust hart

Je renovatie in Sint-Kruis-Winkel staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Kruis-Winkel

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel kan een uitgebreid project zijn. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!