Een vlotte renovatie in Sint-Kruis-Winkel met KDS

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Kruis-Winkel

Een renovatie in Sint-Kruis-Winkel kan een uitgebreid project zijn. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

KDS, da’s gerust renoveren in Sint-Kruis-Winkel

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sint-Kruis-Winkel van het grootste belang voor KDS. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!