Kies KDS voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is een werk van lange adem. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Sint-Gillis-Waas met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sint-Gillis-Waas. Je bent welkom in onze toonzaal voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons