Kies KDS voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Gerust renoveren in Sint-Gillis-Waas met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!