Kies KDS voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas, het is een stevige karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Sint-Gillis-Waas met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!