Kies KDS voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Sint-Gillis-Waas met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Onder een renovatie in Sint-Gillis-Waas kan je veel verstaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul dan het contactformulier in. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze inspiratieruimte gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!