Kies KDS voor je renovatie in Sint-Gillis-Waas

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Gillis-Waas is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Gillis-Waas

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Sint-Gillis-Waas. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Gerust renoveren in Sint-Gillis-Waas met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sint-Gillis-Waas. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!