KDS is jouw partner voor een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, het is een serieuze karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Onder een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Gerust renoveren in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!