KDS is jouw partner voor een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, het is een heuse onderneming. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met een gerust hart

Je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!