KDS is jouw partner voor een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, het is een serieuze karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gerust renoveren in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Tot snel?