KDS is jouw partner voor een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Het is een flinke karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?