KDS is jouw partner voor een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie

Renoveer in Sint-Gillis-bij-Dendermonde met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Een renovatie in Sint-Gillis-bij-Dendermonde kan een uitgebreid project zijn. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot snel?