Een renovatie in Sint-Amands? Met KDS!

Een renovatie in Sint-Amands, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Sint-Amands voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Amands

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Sint-Amands. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Gerust renoveren in Sint-Amands met KDS

Voor je renovatie in Sint-Amands hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons