Een renovatie in Sint-Amands? Met KDS!

Een renovatie in Sint-Amands is een intensieve onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Samenwerken met vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Gerust renoveren in Sint-Amands met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sint-Amands van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Sint-Amands is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Amands

Onder een renovatie in Sint-Amands kan je veel verstaan. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!