Een renovatie in Sint-Amands? Met KDS!

Een renovatie in Sint-Amands, het is een serieuze onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sint-Amands

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Sint-Amands. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

gevelrenovatie

Renoveer in Sint-Amands met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sint-Amands. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Amands is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Contacteer ons snel.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!