Een renovatie in Sint-Amands? Met KDS!

Een renovatie in Sint-Amands is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sint-Amands is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie

Renoveer in Sint-Amands met een gerust hart

Voor je renovatie in Sint-Amands hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Kom langs in onze inspiratieruimte voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Sint-Amands

Onder een renovatie in Sint-Amands kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze inspiratieruimte. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!