KDS renoveert je woning in Sinaai-Waas

Een renovatie in Sinaai-Waas, het is een serieuze onderneming. Je begint er niet onbezonnen aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Sinaai-Waas

Transparante communicatie is voor je renovatie in Sinaai-Waas van het grootste belang voor KDS. In onze showroom ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sinaai-Waas

Onder een renovatie in Sinaai-Waas kan je veel verstaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sinaai-Waas is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!