KDS renoveert je woning in Sinaai-Waas

Een renovatie in Sinaai-Waas is een werk van lange adem. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Sinaai-Waas

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Sinaai-Waas. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Sinaai-Waas voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Renoveer in Sinaai-Waas met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sinaai-Waas. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!