KDS renoveert je woning in Sinaai-Waas

Een renovatie in Sinaai-Waas is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Sinaai-Waas

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Sinaai-Waas. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Sinaai-Waas

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Sinaai-Waas. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Sinaai-Waas is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!