Je woondroom realiseren met een renovatie in Schellebelle

Een renovatie in Schellebelle? Het is een heuse onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Schellebelle is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

gevelrenovatie

Renoveer in Schellebelle met een gerust hart

Je renovatie in Schellebelle staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Schellebelle

Een renovatie in Schellebelle kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!