Je woondroom realiseren met een renovatie in Schellebelle

Een renovatie in Schellebelle is een heuse onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Schellebelle

Onder een renovatie in Schellebelle kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Schellebelle

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Schellebelle. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Schellebelle is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!