Je woondroom realiseren met een renovatie in Schellebelle

Een renovatie in Schellebelle is een serieuze onderneming. Daar begin je niet onbezonnen aan. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Schellebelle is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Renoveer in Schellebelle met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Schellebelle. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Schellebelle

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Schellebelle. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot snel?