Je woondroom realiseren met een renovatie in Schellebelle

Een renovatie in Schellebelle is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Schellebelle

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Schellebelle. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Schellebelle is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Schellebelle

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Schellebelle. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Tot snel?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons