Een zorgeloze renovatie in Schelle

Een renovatie in Schelle is een serieuze karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Schelle

Een renovatie in Schelle kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Schelle voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

Gerust renoveren in Schelle met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Schelle van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!