Een zorgeloze renovatie in Schelle

Een renovatie in Schelle is een serieuze karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Schelle is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Schelle

Een renovatie in Schelle kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renoveer in Schelle met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Schelle. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot snel!