Een zorgeloze renovatie in Schelle

Een renovatie in Schelle is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Schelle is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Schelle met KDS

Voor je renovatie in Schelle hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Schelle

Een renovatie in Schelle kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!