Zorgeloos renoveren in Rupelmonde met KDS

Een renovatie in Rupelmonde is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Rupelmonde

Voor je renovatie in Rupelmonde hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Rupelmonde

Een renovatie in Rupelmonde kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Rupelmonde is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?