Zorgeloos renoveren in Rupelmonde met KDS

Een renovatie in Rupelmonde? Het is een heuse karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Rupelmonde

Transparante communicatie is voor je renovatie in Rupelmonde van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een kennismakingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Rupelmonde

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Rupelmonde. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Rupelmonde is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!