Zorgeloos renoveren in Rupelmonde met KDS

Een renovatie in Rupelmonde is een stevige karwei. Daar begin je niet onbezonnen aan. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renoveer in Rupelmonde met een gerust hart

Je renovatie in Rupelmonde staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Rupelmonde

Een renovatie in Rupelmonde kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Rupelmonde is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!