Een vlotte renovatie in Ruisbroek met KDS

Een renovatie in Ruisbroek , het is een stevige karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Ruisbroek is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Renoveer in Ruisbroek met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Ruisbroek . We luisteren en denken actief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Ruisbroek

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Ruisbroek . KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!