Een vlotte renovatie in Ruisbroek met KDS

Een renovatie in Ruisbroek is een serieuze karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om trots op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Ruisbroek

Een renovatie in Ruisbroek kan bestaan uit veel verschillende zaken. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Ruisbroek voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Ruisbroek met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Ruisbroek . We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons