Een vlotte renovatie in Ruisbroek met KDS

Een renovatie in Ruisbroek is een intensief project. Je begint er niet onbezonnen aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Ruisbroek is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Ruisbroek met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Ruisbroek van het grootste belang voor KDS. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Ruisbroek

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Ruisbroek . KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk tot snel!