Een vlotte renovatie in Ruisbroek met KDS

Een renovatie in Ruisbroek , het is een heuse onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gerust renoveren in Ruisbroek met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Ruisbroek van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze inspiratieruimte voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Ruisbroek voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Ruisbroek

Een renovatie in Ruisbroek kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?