Kies KDS voor je renovatie in Reet

Een renovatie in Reet, het is een flinke onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Reet

Onder een renovatie in Reet kan je veel verstaan. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Reet is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Reet met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Reet. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons