Kies KDS voor je renovatie in Reet

Een renovatie in Reet is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Gerust renoveren in Reet met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Reet van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Reet

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Reet. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Reet is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Contacteer ons snel.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Tot snel?