KDS is jouw partner voor een renovatie in Puurs

Een renovatie in Puurs is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Puurs is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Puurs

Je renovatie in Puurs staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Puurs

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Puurs. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken er al naar uit!