KDS is jouw partner voor een renovatie in Puurs

Een renovatie in Puurs is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Renoveer in Puurs met een gerust hart

Voor je renovatie in Puurs hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze inspiratieruimte vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Puurs

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Puurs. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Puurs is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!