KDS is jouw partner voor een renovatie in Puurs

Een renovatie in Puurs is een flinke karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Puurs

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Puurs. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Puurs is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Puurs

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Puurs. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Tot snel?