KDS is jouw partner voor een renovatie in Puurs

Een renovatie in Puurs? Het is een intensieve karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Gerust renoveren in Puurs met KDS

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Puurs. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Puurs

Een renovatie in Puurs kan een uitgebreid project zijn. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Puurs is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!