Een renovatie in Overmere? Met KDS!

Een renovatie in Overmere is een intensieve onderneming. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Overmere

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Overmere. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Overmere voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gerust renoveren in Overmere met KDS

Transparante communicatie is voor je renovatie in Overmere van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!