Een renovatie in Overmere? Met KDS!

Een renovatie in Overmere, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Overmere voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Gerust renoveren in Overmere met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Overmere. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Overmere

Een renovatie in Overmere kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?