Een renovatie in Overmere? Met KDS!

Een renovatie in Overmere, het is een stevige karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Overmere

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Overmere. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Overmere is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Overmere

Een renovatie in Overmere kan heel wat verschillende zaken omvatten. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons