KDS renoveert je woning in Oudegem

Een renovatie in Oudegem is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Renoveer in Oudegem met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Oudegem. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Oudegem

Een renovatie in Oudegem kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Oudegem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We hebben nu al zin in de uitdaging! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Tot snel?