KDS renoveert je woning in Oudegem

Een renovatie in Oudegem? Het is een intensieve onderneming. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Oudegem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie

Renoveer in Oudegem met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Oudegem van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze toonzaal voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Oudegem

Een renovatie in Oudegem kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot snel!