KDS renoveert je woning in Oudegem

Een renovatie in Oudegem is een serieuze karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Oudegem is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Oudegem

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Oudegem. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Oudegem

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Oudegem. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!