KDS renoveert je woning in Oudegem

Een renovatie in Oudegem is een heuse karwei. Je begint er niet onbezonnen aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Oudegem

Voor je renovatie in Oudegem hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Oudegem

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Oudegem. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Oudegem is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!