Je woondroom realiseren met een renovatie in Oppuurs

Een renovatie in Oppuurs is een werk van lange adem. Je begint er niet ondoordacht aan. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renoveer in Oppuurs met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Oppuurs. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Oppuurs is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Oppuurs

Een renovatie in Oppuurs kan heel wat verschillende zaken inhouden. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot binnenkort?