Een zorgeloze renovatie in Oostakker

Een renovatie in Oostakker, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Oostakker is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Oostakker

Een renovatie in Oostakker kan heel wat verschillende zaken omvatten. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renoveer in Oostakker met een gerust hart

Je renovatie in Oostakker staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk horen we snel van je!