Een zorgeloze renovatie in Oostakker

Een renovatie in Oostakker, het is een heuse karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Oostakker is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Oostakker

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Oostakker. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Oostakker

Transparante communicatie is voor je renovatie in Oostakker van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Tot binnenkort?