Zorgeloos renoveren in Nieuwkerken-Waas met KDS

Een renovatie in Nieuwkerken-Waas, het is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Gerust renoveren in Nieuwkerken-Waas met KDS

Voor je renovatie in Nieuwkerken-Waas hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

zolderrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Nieuwkerken-Waas

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Nieuwkerken-Waas. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Nieuwkerken-Waas is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Vul dan het contactformulier in. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!