Zorgeloos renoveren in Nieuwkerken-Waas met KDS

Een renovatie in Nieuwkerken-Waas, het is een stevige karwei. Je begint er niet zomaar aan. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Nieuwkerken-Waas

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Nieuwkerken-Waas. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Nieuwkerken-Waas voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Nieuwkerken-Waas

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Nieuwkerken-Waas. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken er al naar uit!