Zorgeloos renoveren in Nieuwkerken-Waas met KDS

Een renovatie in Nieuwkerken-Waas? Het is een intensieve onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Nieuwkerken-Waas voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Nieuwkerken-Waas

Transparante communicatie is voor je renovatie in Nieuwkerken-Waas van het grootste belang voor KDS. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Nieuwkerken-Waas

Een renovatie in Nieuwkerken-Waas kan een uitgebreid project zijn. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. We kijken er al naar uit!