Een vlotte renovatie in Moerzeke met KDS

Een renovatie in Moerzeke, het is een flinke onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Moerzeke

Een renovatie in Moerzeke kan bestaan uit veel verschillende zaken. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

zolderrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Moerzeke

Transparante communicatie is voor je renovatie in Moerzeke van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Moerzeke is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons