Een vlotte renovatie in Moerzeke met KDS

Een renovatie in Moerzeke is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Moerzeke voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Bel ons op of vul het contactformulier in.

gevelrenovatie

Renoveer in Moerzeke met een gerust hart

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Moerzeke. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Moerzeke

Een renovatie in Moerzeke kan een uitgebreid project zijn. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!