Kies KDS voor je renovatie in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Moerbeke-Waas is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Moerbeke-Waas

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Moerbeke-Waas. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

Renoveer in Moerbeke-Waas met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Moerbeke-Waas. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons