Kies KDS voor je renovatie in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas, het is een stevige karwei. Je begint er niet ondoordacht aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Gerust renoveren in Moerbeke-Waas met KDS

Je renovatie in Moerbeke-Waas staat of valt met de juiste communicatie. Bij KDS vinden we dat die vooral transparant moet zijn. In onze toonzaal ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Moerbeke-Waas voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. KDS maakt daar graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot snel?