Kies KDS voor je renovatie in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas is een intensief project. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Moerbeke-Waas voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Moerbeke-Waas

Onder een renovatie in Moerbeke-Waas kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Gerust renoveren in Moerbeke-Waas met KDS

Voor je renovatie in Moerbeke-Waas hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!