Kies KDS voor je renovatie in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas, het is een stevige karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Moerbeke-Waas is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact op via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Moerbeke-Waas

Een renovatie in Moerbeke-Waas kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Gerust renoveren in Moerbeke-Waas met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Moerbeke-Waas. In onze showroom ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot binnenkort!