KDS is jouw partner voor een renovatie in Mendonk

Een renovatie in Mendonk, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Mendonk

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Mendonk. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Mendonk is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Mendonk

Een renovatie in Mendonk kan heel wat verschillende zaken omvatten. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Tot snel?