KDS is jouw partner voor een renovatie in Mendonk

Een renovatie in Mendonk is een intensieve karwei. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Mendonk is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie

Renoveer in Mendonk met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Mendonk van het grootste belang voor KDS. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Mendonk

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Mendonk. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken er al naar uit!