KDS is jouw partner voor een renovatie in Mendonk

Een renovatie in Mendonk is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo moet je nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Dat alles verloopt nog zo vlot met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Renoveer in Mendonk met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Mendonk van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Mendonk is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Mendonk

Een renovatie in Mendonk kan bestaan uit veel verschillende zaken. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Stuur gerust een aantal foto’s van de huidige bouwsituatie mee. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!