KDS is jouw partner voor een renovatie in Mendonk

Een renovatie in Mendonk is een flinke karwei. Je begint er niet zomaar aan. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Mendonk is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Mendonk met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Mendonk. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Mendonk

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Mendonk. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze inspiratieruimte, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!