Een renovatie in Melsele? Met KDS!

Een renovatie in Melsele, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem contact met ons op!

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Melsele is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

gevelrenovatie

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Melsele

Een renovatie in Melsele kan een uitgebreid project zijn. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

KDS, da’s gerust renoveren in Melsele

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Melsele. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!