Een renovatie in Melsele? Met KDS!

Een renovatie in Melsele? Het is een intensieve karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo moet je nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Samenwerken met ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Melsele is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Contacteer ons snel.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Melsele

Onder een renovatie in Melsele kan je veel verstaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

KDS, da’s gerust renoveren in Melsele

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Melsele. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je actuele bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!