KDS renoveert je woning in Meerdonk

Een renovatie in Meerdonk is een intensieve karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Zo heb je het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Meerdonk is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

aanbouw hout

Renoveer in Meerdonk met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Meerdonk. Vertel ons tijdens een kennismakingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Meerdonk

Onder een renovatie in Meerdonk kan je veel verstaan. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Via het contactformulier maak je eenvoudig een afspraak. Een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo weten we meteen waaraan we toe zijn. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Tot snel?