KDS renoveert je woning in Meerdonk

Een renovatie in Meerdonk? Het is een intensieve karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Gerust renoveren in Meerdonk met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Meerdonk. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Meerdonk

Een renovatie in Meerdonk kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Van de nodige vakkennis ben je bij KDS alvast zeker. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Meerdonk is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!