KDS renoveert je woning in Meerdonk

Een renovatie in Meerdonk is een intensief project. Je begint er niet onbezonnen aan. Zo moet je nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Een samenwerking met een deskundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Meerdonk met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Meerdonk. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken proactief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Meerdonk

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Meerdonk. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Meerdonk is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact op via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Een aantal foto’s van de actuele bouwsituatie ter visualisatie zijn welkom. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk tot snel!