Je woondroom realiseren met een renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke ? Het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

zolderrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Mariekerke is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Mariekerke met KDS

Voor je renovatie in Mariekerke hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opmaken. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!