Je woondroom realiseren met een renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke kan een uitgebreid project zijn. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Mariekerke

Voor je renovatie in Mariekerke hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan is een praktisch plan uitwerken de volgende stap: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Mariekerke is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!