Je woondroom realiseren met een renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke is een intensief project. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo moet je gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Gerust renoveren in Mariekerke met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Mariekerke . In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Mariekerke is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, met de juiste kennis én vakmannen brengen we je project tot een goed einde. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Kom langs in onze showroom, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!