Je woondroom realiseren met een renovatie in Mariekerke

Een renovatie in Mariekerke is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet rekening houden met het nauwkeurige opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Specialisatiegebieden voor renovaties in Mariekerke

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Mariekerke . Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Mariekerke is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke wensen? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

Gerust renoveren in Mariekerke met KDS

Voor je renovatie in Mariekerke hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. We kijken er al naar uit!