Een zorgeloze renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren is een werk van lange adem. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Dat alles verloopt nog zo vlot met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

Renoveer in Lokeren met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Lokeren van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Zonder verdere verplichting, maar steeds met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Je vertrouwt op een heldere, eerlijke communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lokeren

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Lokeren. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Van de nodige knowhow ben je bij KDS alvast zeker. Elk onderdeel van je renovatie wordt namelijk onder handen genomen door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Lokeren is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Plan dan een afspraak in via het contactformulier. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken er al naar uit!