Een zorgeloze renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren, het is een intensieve karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo moet je gedetailleerde plannen opstellen, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. KDS specialiseert zich in vier specifieke aspecten.

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat willen we bij elk project bereiken.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Lokeren voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact met ons op.

Renoveer in Lokeren met een gerust hart

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lokeren. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je huidige bouwsituatie mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Hopelijk horen we snel van je!