Een zorgeloze renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren is een flinke onderneming. Daar begin je niet ondoordacht aan. Zo moet je nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen uitkiezen en vooral heel wat fysieke arbeid leveren. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren kan heel wat verschillende zaken inhouden. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

gevelrenovatie

KDS, da’s gerust renoveren in Lokeren

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lokeren. In onze toonzaal ontvangen we je voor een kennismakingsgesprek, waarbij we proactief meedenken met al jouw plannen en wensen. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan volgt er een praktisch plan: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Lokeren is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Tot binnenkort?