Een zorgeloze renovatie in Lokeren

Een renovatie in Lokeren is een werk van lange adem. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lokeren

Onder een renovatie in Lokeren kan je veel verstaan. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

aanbouw hout

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Lokeren is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Neem snel contact met ons op.

Gerust renoveren in Lokeren met KDS

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Lokeren. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend, in een huiselijke sfeer en met een warm kopje koffie. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart aan de renovatie beginnen.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul dan het contactformulier in. Stuur gerust een aantal foto’s van de bestaande bouwsituatie mee. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!