Zorgeloos renoveren in Lochristi met KDS

Een renovatie in Lochristi, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie is graag die partner gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lochristi

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Lochristi. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse renovatieplannen? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Lochristi voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS bouwen we daar graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je een specifiek idee over hoe je huis er moet uit komen te zien? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

KDS, da’s gerust renoveren in Lochristi

Transparante communicatie is voor je renovatie in Lochristi van het grootste belang voor KDS. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en actief met je meedenken. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner die van je woondroom realiteit maakt? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!