Zorgeloos renoveren in Lochristi met KDS

Een renovatie in Lochristi is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Je moet namelijk met enkele zaken rekening houden, zoals het nauwkeurig opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een vakkundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Wil je van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem dan contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Lochristi is voor iedereen anders, behalve op één vlak: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke wensen? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

aanbouw hout

KDS, da’s gerust renoveren in Lochristi

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lochristi. Vertel ons tijdens een ontmoetingsgesprek je plannen en wij denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lochristi

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Lochristi. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om enkele foto’s van je actuele bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze toonzaal. Hopelijk horen we snel van je!