Zorgeloos renoveren in Lochristi met KDS

Een renovatie in Lochristi, het is een flinke karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Lochristi is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je een specifieke visie over hoe je huis er moet uitzien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

zolderrenovatie

Renoveer in Lochristi met een gerust hart

Voor je renovatie in Lochristi hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. In onze showroom ontvangen we je voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we actief meedenken met al jouw plannen en wensen. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lochristi

Een renovatie in Lochristi kan heel wat verschillende zaken inhouden. Bij KDS specialiseren we ons in vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties schrikken we niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. Kom langs in onze toonzaal, dan bespreken we de wie, wat, waar en hoe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!