Een vlotte renovatie in Lillo met KDS

Een renovatie in Lillo? Het is een intensieve karwei. Daar begin je niet ondoordacht aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opmaken van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een bekwame bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Grote en kleine renovaties

Hoewel een renovatie in Lillo voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

zolderrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lillo

Er komt heel wat kijken bij een renovatie in Lillo. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, los van onze vier specialisatiegebieden kan je ook bij ons terecht voor totaalrenovaties. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige knowhow. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

Renoveer in Lillo met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lillo. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een werkbaar plan op: wat moet er allemaal gebeuren tijdens je renovatieproject, wanneer beginnen de werken en wat is de opleverdatum? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

plat dak renovatie

Renoveren met KDS?

Je renovatie laten uitvoeren door KDS of liever eerst wat meer info? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk tot binnenkort!