Een vlotte renovatie in Lillo met KDS

Een renovatie in Lillo is een flinke karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door met een deskundige bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Lillo voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

aanbouw hout

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lillo

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Lillo. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Gerust renoveren in Lillo met KDS

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lillo. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot binnenkort?

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons