Een vlotte renovatie in Lillo met KDS

Een renovatie in Lillo, het is een intensieve onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, integendeel. Je bereidt het best grondig voor. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een bekwame bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Lillo is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa is, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We hebben nu al zin in de uitdaging! Laat van je horen via mail of telefoon.

gevelrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lillo

Een renovatie in Lillo kan heel wat verschillende zaken omvatten. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renoveer in Lillo met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Lillo van het grootste belang voor KDS. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie bureau

Renoveren met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwkunde of win je liever nog wat informatie in? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!