Kies KDS voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke is een flinke onderneming. Je begint er niet zomaar aan. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Gerust renoveren in Lebbeke met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lebbeke. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom vertel je ons al je wensen en plannen, en wij denken actief met je mee. Informeel, vrijblijvend en met een warm kopje koffie. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

aanbouw hout

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lebbeke

Onder een renovatie in Lebbeke kan je veel verstaan. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die vind je zeker en vast bij KDS! We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Lebbeke is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar maakt KDS graag deel van uit. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag je renovatie laten uitvoeren door KDS, of op zoek naar meer info? Maak dan een afspraak via het contactformulier. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo zien we meteen of onze samenwerking een match kan zijn. Voor de wie, wat, waar en hoe ben je welkom in onze showroom. Hopelijk tot snel!