Kies KDS voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke is een intensief project. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles nog zo vlot. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om trots op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Lebbeke is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Contacteer ons snel.

aanbouw hout

KDS, da’s gerust renoveren in Lebbeke

Voor je renovatie in Lebbeke hechten we bij KDS veel belang aan transparante communicatie. Tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Lebbeke

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Lebbeke. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige knowhow. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je bestaande bouwsituatie. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!