Kies KDS voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke is een werk van lange adem. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Je moet namelijk rekening houden met enkele zaken, zoals plannen nauwkeurig opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie voorziet graag begeleiding gedurende het hele proces, van idee tot oplevering. Samen van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem snel contact met ons op!

Renoveer in Lebbeke met een gerust hart

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Lebbeke. Je bent welkom in onze showroom voor een ontmoetingsgesprek, waarbij we luisteren naar al je wensen en plannen, en proactief met je meedenken. Informeel en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We maken duidelijke afspraken en communiceren helder en eerlijk. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

zolderrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Een grote renovatie in gedachten? Geen zorgen, ook voor totaalrenovaties ben je bij ons aan het juiste adres. Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Bij ons wordt elk onderdeel van je renovatie namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daarvoor gaan we steevast bij elk project.

Renovaties groot en klein

Een renovatie in Lebbeke is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert er een veilige haven mee. Bij KDS zetten we daar graag onze schouders onder. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie bureau

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Enkele foto’s van je actuele bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. Tot snel?