Kies KDS voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke? Het is een heuse karwei. Daar heb je een grondige voorbereiding voor nodig. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Met een ervaren bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn.

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Lebbeke is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Bel ons op of vul het contactformulier in.

zolderrenovatie

Gerust renoveren in Lebbeke met KDS

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Lebbeke. Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken actief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zijn wij de geschikte partner om van je woondroom realiteit te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo ga je met een gerust hart van start met de renovatie.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Lebbeke

Een renovatie in Lebbeke kan een uitgebreid project zijn. KDS is gespecialiseerd vier specifieke aspecten:

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je vertrouwt hiervoor op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie doen we namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise of win je liever nog wat informatie in? Je maakt via het contactformulier eenvoudig een afspraak. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Hopelijk horen we snel van je!

Interesse of vragen?

Contacteer ons

Interesse of vragen?

Contacteer ons