KDS is jouw partner voor een renovatie in Laarne

Een renovatie in Laarne? Het is een heuse onderneming. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk bijvoorbeeld aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Met een bekwame bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt dat allemaal een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie begeleidt je graag bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op voor jouw renovatieproject en samen maken we er eentje van om fier op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Laarne

Voor KDS is transparante communicatie van het grootste belang voor je renovatie in Laarne. Kom langs in onze inspiratieruimte voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? We communiceren eerlijk en helder, en maken duidelijke afspraken. Zo kan je met een gerust hart beginnen renoveren.

zolderrenovatie

Specialisatiegebieden voor renovaties in Laarne

Een renovatie in Laarne kan bestaan uit veel verschillende zaken. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! Vertrouw hiervoor gerust op onze grondige vakkennis. Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar streven we naar bij elk project.

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Laarne voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar zetten we bij KDS graag onze schouders onder. Wij hebben de kennis én de vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen, of het nu om een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa gaat. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? Die uitdaging nemen we met beide handen aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwexpertise, of heb je liever wat meer info? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo krijgen we meteen idee van de omvang van het project. De wie, wat, waar en hoe bespreken we dan in onze showroom. Tot snel?