Een renovatie in Kruibeke? Met KDS!

Een renovatie in Kruibeke is een intensief project. Je begint er niet zomaar aan. Denk maar aan nauwkeurige plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Een samenwerking met een vakkundige bouw- en renovatiepartner laat alles nog zo vlot verlopen. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om trots op te zijn.

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Kruibeke

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Kruibeke. KDS spitst zich toe op vier specifieke aspecten.

Heb je grootse plannen? Geen zorgen, buiten deze vier onderdelen voeren we ook totaalrenovaties uit. De nodige vakkennis? Die heeft KDS zeker en vast! We doen voor elk onderdeel van je renovatie namelijk beroep op een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

gevelrenovatie

Grote en kleine renovaties

Een renovatie in Kruibeke is voor iedereen anders. Op één vlak zijn ze echter allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Specifieke wensen over hoe je huis er moet uit komen te zien? Die uitdaging gaan we aan, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Renoveer in Kruibeke met een gerust hart

Transparante communicatie is voor je renovatie in Kruibeke van het grootste belang voor KDS. We luisteren en denken actief met je mee tijdens een ontmoetingsgesprek in onze showroom. Mét een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan werken we een praktisch plan uit: wanneer start je renovatieproject, wat staat er allemaal te gebeuren en op welke datum mag je de oplevering verwachten? Verwacht je aan eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin jij met een gerust hart aan je renovatie.

zolderrenovatie bureau

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwkunde of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Aarzel niet om je bouwsituatie te visualiseren door een aantal foto’s toe te voegen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. We kijken er al naar uit!