Een renovatie in Kruibeke? Met KDS!

Een renovatie in Kruibeke is een heuse onderneming. Daar stort je je niet op goed geluk op. Je hebt een grondige voorbereiding nodig. Denk maar aan nauwkeurige plannen opstellen, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. Bij KDS Bouw & Renovatie krijg je begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Van jouw renovatieproject eentje maken om fier op te zijn? Neem contact met ons op!

KDS, da’s gerust renoveren in Kruibeke

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Kruibeke. Tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal luisteren we naar je wensen en denken proactief met je mee. Informeel en vrijblijvend, met een warm kopje koffie erbij. Kies je ons als partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Vertrouw op een eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

zolderrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Kruibeke is voor iedereen anders, maar op één vlak zijn ze allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, flat of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Heb je specifieke ideeën over hoe je woning eruit moet komen te zien? We gaan voluit voor die uitdaging, nokvol passie! Laat iets van je horen, via telefoon of mail.

Specialisatiegebieden voor renovaties in Kruibeke

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Kruibeke. KDS legt zich daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grote renovatieplannen in gedachten? Geen zorgen, we combineren onze krachten ook graag voor een totaalrenovatie. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. Elk onderdeel van je renovatie wordt bij ons namelijk uitgevoerd door een expert ter zake. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat is het doel bij elk project.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Graag met KDS een renovatieproject aangaan? Maak dan via het contactformulier een afspraak. Visualiseer je bouwsituatie gerust door een aantal foto’s mee te sturen. Zo weten we meteen waar we aan toe zijn en of jouw project een match is. In onze showroom ben je welkom om de wat, wie, waar en hoe te bespreken. Tot binnenkort?