Een renovatie in Kruibeke? Met KDS!

Een renovatie in Kruibeke, het is een stevige karwei. Daar begin je niet zomaar aan. Je moet rekening houden met het gedetailleerde opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral heel wat fysieke arbeid. Door samen te werken met een vakkundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde verloopt alles een pak vlotter. KDS Bouw & Renovatie biedt je graag ondersteuning bij het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je fier op mag zijn.

Gespecialiseerd voor jouw renovatie in Kruibeke

Er zijn verschillende onderdelen van een renovatie in Kruibeke. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je rekent hiervoor alvast op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, dat stellen we voorop bij elk project.

zolderrenovatie

Renovaties groot en klein

Hoewel een renovatie in Kruibeke voor iedereen anders is, hebben ze één ding gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daaraan werken we bij KDS graag mee. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Wij hebben de kennis én vakmannen in huis om jouw project tot een goed einde te brengen. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? We nemen de uitdaging met beide handen aan, nokvol passie! Vul het contactformulier in of geef ons een belletje.

Renoveer in Kruibeke met een gerust hart

Transparante communicatie is voor ons het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Kruibeke. We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze toonzaal. Mét een warm kopje koffie erbij. Worden wij jouw partner om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Onze communicatie is eerlijk en helder, en we maken samen duidelijke afspraken. Zo begin je aan de renovatie met een gerust hart.

plat dak renovatie

Bouwen met KDS?

Heb je meer info nodig of ben je al helemaal overtuigd van onze bouwexpertise? Vul dan het contactformulier in. Aarzel niet om enkele foto’s van je bestaande bouwsituatie mee te sturen. Zo zien we meteen of jouw project een match is voor ons. In onze toonzaal gaan we dan dieper in op de wie, wat, waar en hoe. Hopelijk tot snel!