Een renovatie in Kruibeke? Met KDS!

Een renovatie in Kruibeke, het is een intensieve karwei. Daar begin je niet zomaar mee, er gaat een grondige voorbereiding aan vooraf. Denk maar aan gedetailleerde plannen opmaken, duurzame materialen kiezen en vooral heel wat fysieke arbeid. Samenwerken met deskundige bouw- en renovatiepartner aan je zijde laat alles nog zo vlot verlopen. KDS Bouw & Renovatie zorgt graag voor begeleiding bij het hele proces, van idee tot oplevering. Samen maken we van jouw renovatieproject eentje waar je trots op mag zijn. Neem snel contact met ons op!

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Kruibeke

Een renovatie in Kruibeke kan bestaan uit veel verschillende zaken. We spitsen ons bij KDS daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse renovatieplannen? Geen zorgen, naast deze vier specialisatiegebieden zeggen we ook geen nee tegen totaalrenovaties, integendeel! De nodige knowhow? Die vind je zeker en vast bij KDS! Voor elk onderdeel van je renovatie halen we er namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, voor minder gaan we niet.

gevelrenovatie

Renovaties van kleine en grote projecten

Een renovatie in Kruibeke is voor iedereen anders. Maar één ding hebben ze allemaal gemeenschappelijk: je creëert er een veilige haven mee. Daar bouwen we bij KDS graag aan mee. Of het nu om een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa gaat, met de juiste kennis én vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifieke uitwerking van je woning in gedachten? Die uitdaging gaan we niet uit de weg! Neem snel contact met ons op.

KDS, da’s gerust renoveren in Kruibeke

Transparante communicatie, dat vinden we bij KDS het belangrijkste onderdeel van je renovatie in Kruibeke. Kom langs in onze toonzaal voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar al je wensen en denken proactief met je mee. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Kies je voor KDS om je woondroom waar te maken? Dan stellen we een praktisch plan op, met wat er allemaal staat te gebeuren en met richtdata wanneer je renovatieproject start en je de opleverdatum mag verwachten. Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je te renoveren met een gerust hart.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Ben je overtuigd van onze bouwkunde, of heb je liever wat meer info? Vul dan het contactformulier in. Enkele foto’s van je huidige bouwsituatie zijn zeker welkom. Zo kunnen we meteen inschatten of jouw project een match is. De wie, wat, waar en hoe diepen we dan verder uit in onze showroom. Tot snel?