Je woondroom realiseren met een renovatie in Kieldrecht

Een renovatie in Kieldrecht is een stevige karwei. Dat vraagt een weloverwogen voorbereiding. Zo heb je het nauwkeurig opstellen van plannen, het uitkiezen van duurzame materialen en vooral het leveren van heel wat fysieke arbeid. Door met een ervaren bouw- en renovatiepartner samen te werken, verloopt alles nog zo vlot. KDS Bouw & Renovatie ondersteunt je graag tijdens het hele proces, van idee tot oplevering. Neem contact met ons op en samen maken we van jouw renovatieproject eentje om fier op te zijn.

KDS, da’s gerust renoveren in Kieldrecht

Aan transparante communicatie hechten we bij KDS veel belang voor je renovatie in Kieldrecht . We luisteren en denken proactief met je mee tijdens een kennismakingsgesprek in onze showroom. Geheel vrijblijvend en met een warm kopje koffie erbij. Zie je in ons de geschikte partner om je woondroom waar te maken? Dan gaan we over tot de volgende stap: een werkbaar plan opstellen. Wanneer start het renovatieproject, op welke datum mag je de oplevering verwachten en wat moet er allemaal gebeuren? Van ons mag je eerlijke, heldere communicatie en duidelijke afspraken verwachten. Zo begin je met een gerust hart te renoveren.

gevelrenovatie

Onze specialisatiegebieden voor je renovatie in Kieldrecht

Een renovatie in Kieldrecht kan uit heel wat verschillende zaken bestaan. Bij KDS leggen we ons daarom toe op vier specifieke aspecten:

Grootse plannen? Geen zorgen, naast deze vier onderdelen schrikken we ook voor een totaalrenovatie niet terug. Je mag hiervoor alvast rekenen op onze grondige vakkennis. We halen er voor elk onderdeel van je renovatie namelijk een expert ter zake bij. Kwaliteit, ervaring en maximale resultaten, daar gaan we bij elk project steevast voor.

Renovaties van kleine en grote projecten

Hoewel een renovatie in Kieldrecht voor iedereen anders is, zijn ze op één vlak allemaal gelijk: je creëert een veilige haven. Daar maakt KDS graag deel van uit. Een bescheiden rijhuis, appartement of omvangrijke villa? Met onze kennis én de juiste vakmannen brengen we jouw project tot een goed einde. Een specifiek idee over hoe je huis er moet uitzien? We gaan de uitdaging aan, nokvol passie! Laat van je horen via mail of telefoon.

plat dak renovatie

Samen met KDS bouwen?

Overtuigd van onze bouwexpertise of meer info nodig? Vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Voeg gerust enkele foto’s toe van je huidige bouwsituatie. Zo krijgen we meteen een inschatting van het project. Voor de bespreking van de wie, wat, waar en hoe ben je dan welkom in onze toonzaal. We kijken er al naar uit!